Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Online premijera filma „Kreativni gen“ 16. januara od 18h!

Nakon premijere na festivalu KAKTUS 2020, a zbog velikog interesovanja kolega iz celog regiona, Marketing mreža, na svoj 9. rođendan u subotu 16. januara u 18h, organizovaće online premijeru filma „Kreativni gen“. Film će biti dostupan svim zainteresovanim kolegama, besplatno, na platformi https://kreativnigen.marketingmreza.rs/.

U pitanju je prvi dugometražni dokumentarni film o razvoju advertising industrije u Srbiji, koji je snimila Marketing mreža, u saradnji sa agencijom Real Grupa RGS i LCF Produkcijom, dok vizuelno rešenje filma potpisuje agencija Ovation BBDO.

Film obuhvata period od 2008. do 2020. godine, odnosno period koji su obeležile velike promene u advertising industriji na svim poljima – od kreative, produkcije, pojave i ekspanzije prvih društvenih mreža, masovnog otvaranja novih agencija, do dolaska globalnih kompanija na srpsko tržište koje su sa sobom donele i nove trendove, pa sve do 2020. godine koja je bila posebno izazovna i svojevrstan restart za advertising industriju.

U filmu govori 15 direktora i kreativnih direktora agencija u Srbiji, koji kroz sedam ključnih tema daju pregled i retrospektivu razvoja advertisinga u našoj zemlji.

„Film Kreativni gen daje jedinstven pregled razvoja industrije – gde smo bili 2008. godine, a gde smo danas, i sve to iz vizure ljudi koji su upravo tu struku gradili i grade je i danas. Kreativni gen, prvi je ikada snimljen dokumentarni film o advertising industriji u Srbiji, svedočastvo je o jednom vremenu, video zapis koji ostavljamo u nasleđe budućim generacijama kreativaca u Srbiji“, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač Marketing mreže i idejni tvorac filma, i pozvala sve zainteresovane kolege da se uključe u online bioskop 16. januara od 18h.

Nakon premijere, na platformi https://kreativnigen.marketingmreza.rs/, biće dostupni i ekskluzivni intervjui sa sagovornicima iz filma, odnosno razgovori koje niste imali prilike da čujete u samom filmu.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!