Online akademija u organizaciji Paradox Media digitalne agencije

REGION – Nakon niza uspešnih seminara i edukacija iz oblasti digitalnog marketinga, Paradox Media digitalna agencija iz Bosne i Hercegovine, u periodu od 6. do 27. februara, organizuje online akademiju koja će kreirati sledeću generaciju profesionalaca u oblasti online oglašavanja.

Imajući u vidu da je digitalni marketing u novije vreme postao esencijalni deo svih marketinških aktivnosti, predavanja će obuhvatati sva napredna znanja, veštine, zakone, tehnike i alate online promocije koja su potrebna menadžerima i preduzetnicima kako bi kreirali savršen model za prodaju. Digitalni marketing se u velikom broju slučajeva pokazao uspešnim i efikasnim te pružio najveći rast ulaganja u oglašavanje.

Osim što je namenjena menadžerima i zaposlenima u prodaji i marketingu, vlasnicima malih i srednjih preduzeća, rukovodiocima preduzeća iz javnog i privatnog sektora, akademija je odlična prilika i za početnike koji još nemaju iskustva s online oglašavanjem, ali su spremni investirati vreme i resurse u edukaciju. To opravdava i činjenica da će digitalni marketing bez sumnje postati neizostavan deo poslovne strategije svake savremene kompanije ili biznisa.

Više informacija o akademiji, predavaču i načinu prijave pogledajte OVDE.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari