today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

One i McCann Podgorica zajedno sa partnerima osvojili tri nagrade na CIM Forumu

REGION – Na ovogodišnjem CIM AWARDS 2023 koji je po drugi put održan u Kotoru novogodišnja kampanja koju je za klijenta One kreirala agencija McCann Podgorica sa partnerima osvojila je tri nagrade (dve zlatne i jednu bronzanu) u kategorijama Kreativna strategija, TV spot i PR.

CIM Forum ugostio je najistaknutija imena iz oblasti kreativnih, medijskih, marketing i ostalih komplementarnih industrija iz Crne Gore i regiona. U jakoj konkurenciji za najkreativnije i najuspešnije projekte iz 2022.godine novogodišnja kampanja kompanije One i agencije McCann Podgorica privukla je pažnju javnosti i ostavila snažan utisak. Za uspešno plasiranje kampanje i njenu vidljivost, zadužena je medijska agencija UM Podgorica, koja je svojim umećem pružila podršku agenciji McCann Podgorica.

Kampanja je bila prisutna na brojnim online i offline kanalima, dostigla je izuzetnu vidljivost, a očekivani broj dodeljenih vaučera novim One korisnicima je značajno premašen. Odlični rezultati za novi brend i njegovu prvu godinu na Crnogorskom tržištu.

„Baš kao što glavna heroina u našoj reklami sa mnogo strpljenja i ljubavi plete džempere svojoj porodici, tako smo i mi sa kolegama iz agencije McCann Podgorica zajednički uspeli da sjajnim idejama ispletemo celu novogodišnju kampanju za našu One porodicu. Ove nagrade su ujedno i priznanje za celi naš tim i potvrda da smo, iako mlad brend, na pravom putu u stvaranju inovativnih i efektnih kampanja,“ istakla je Ana Mihailović, menadžerka za segment fizičkih lica i marketing komunikacija u kompaniji One.

“Uspeli smo u nameri da se svi malo raznežimo kada ugledamo baku, koja je glavna akterka TV spota, kako plete džempere dragim ljudima i razmišlja kome da pokloni vaučer. Međutim, na kraju vidimo da su svi ti ljudi, uključujući i njenog omiljenog glumca, odabrali upravo baku da njoj poklone svoje vaučere, time pokazujući svoju zahvalnost, ljubav, a istovremeno su svojim gestom rastopili srca gledalaca. Na kraju, velika zahvalnost dugujemo One Crna Gora, koji od prvog dana nije samo klijent, već pre svega partner i prijatelj agencije. Zadovoljstvo je raditi sa njihovim timom, a ove nagrade su potvrda da zajednički rad i razumevanje donose sjajne ideje i velike rezultate”, izjavio je ovim povodom Aleksandar Raičević, Account director McCann Podgorica.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!