today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Oglasni spot koji može da čuje samo vaš pas

SVET – Televizijski oglasni spot sa muzikom koju mogu da čuju samo psi emitovana je danas po prvi put u Engleskoj. Spot za hranu za kućne ljubimce ima piskav zvuk, sličan zvižduku, ali je na takvoj frekvenciji da je nečujan za ljude. Testiran je na 12 pasa od kojih su nekim namerno date igračke, kako bi bili što “odsutniji”. Ipak, pri emitovanju ovog oglasnog spota, svi su pokazali interesovanje, načuljili uši i pogledali u pravcu ekrana, a nekoliko je prišlo televizijskom ekranu kako bi “istražili o čemu se radi”.
Jednominutni spot ima i običnu muzičku podlogu, uključujući zviždanje, lavež i zvono na vratima, ali, njeni tvorci nadaju se prvenstveno da će psi svojom reakcijom na nju navesti vlasnike da obratite pažnju na proizvod koji se oglašava.
Pogledajte ovaj neobični spot (verzija za ljude).

Izvor: 24sata

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!