test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

„Off Drum“ takmičenje za mlade kreativce

Prvi put, Golden Drum Festival 2012 i Publicis Worldwide pozivaju najbolje mlade kreativce ispod 30 godina starosti, iz zemalja Nove Evrope da učestvuju u “Off Drum” takmičenju  Boss Drum Award 2012! Četvoro sudija Barbara Krajnc, izvršni direktorka Golden Drum Festivala iz  Slovenije, Dan O’Donoghue, direktor Worldwide Strategic Planning iz Engleske, Tomasz Pawlikowski, izvršni direktor za centralnu i istočnu Evropu u Publicis Worldwide i Mitja Petrovič, direktor i suvlasnik agencije Publicis Group Slovenia, izabraće  30 mladih kreativaca  koji će dobiti savršenu priliku da se takmiče ne samo za slavu, već i za fenomenalnu nagradu od  5.000 evra!
Pozivamo mlade kreativce da učestvuju na „Off Drum“ takmičenju pod nazivom Boss Drum Award, kako bi ostvarili kontakte, učili, stekli iskustvo i znanje radeći sa najboljim kreativnim umovima Nove Evrope gde će razviti svoj talenat i umeće. Da bi učestvovali na Boss Drum takmičenju, kreativci treba da se registruju kao “Young Drummer“ za 19. Golden Drum Festival, popune formular i pošalju ga na info@goldendrum.com. U formularu, treba da odgovore na postavljena pitanja kako bi se kvalifikovali za kandidata. Rok za slanje popunjenog formulara je 20. septembar 2012, do ponoći.
Nakon isteka prijavnog roka,  odabrani kandidati biće podeljeni u 4 tima, a prvi put će se sresti 3. oktobra 2012. u Portorožu. Tada će dobiti brif za koji će napraviti kreativna rešenja. Finalna desetominutna prezentacija sva četiri tima biće  5. oktobra 2012. Proglašenje pobedničkog tima održaće se na Gala ceremoniji zatvaranja Festivala, kada će im biti dodeljena nagrada u iznosu od 5.000 evra. Ostali takmičari dobiće po jednu punu registraciju za  Golden Drum Festival 2013.
Zainteresovane za Boss Drum Award pozivamo da prate stranice Golden Drum-a: Facebook, Twitter i Youtube gde mogu dobiti korisne informacije i savete.

Za dodatne informacije, posetite sajt www.goldendrum.com ili pošaljite mail sa pitanjima na entries@goldendrum.com.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!