Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Održana osma Orhidea

New Moment New Ideas Company Y&R agencija organizovala je od 27. do 30. juna, osmu po redu Ohrideu, svoj regionalni festival koji se svake godine krajem juna održava na makedonskom jezeru Ohrid, u organizaciji agencije New Moment Skoplje. Tema ovogodišnje Ohrideje je bila MIXIT. New Moment kreativci i accounti iz cele regije – Makedonije, Srbije, Bugarske, BiH, Hrvatske, Slovenije, Albanije i Kosova – mixali su znanje, ideje, iskustvo, boje, ukuse i priče …
Pauze između kreativnih radionica bile su ispunjene zanimljivim diskusijama i druženjima na obali ohridskog jezera, a večeri rezervisane za zabavu koja je trajala do ranih jutarnjih sati. Ipak, na jutarnjim sesijama, u skladu sa filozofijom kompanije New Moment, koja glasi Work Hard-Play Hard (žestok rad, žestoka zabava), nije bilo neopravdanih izostanaka.
Pored radionica, Ohridea je bila i takmičarskog karaktera. Prikazivani su najbolji radovi iz cele regije u kategoriji: print, tv spot, radio, new media, kampanja, dizajn, digital i PR, a nagradjeni su: NM Skoplje, u kategoriji TV i Kampanja godine, NM Beograd, u kategoriji Print i PR, NM Sofija u kategoriji New media i Radio. Ukupno je bilo prijavljeno 115 radova koji su ušli u takmičarski deo festivala.
Na Ohrideji se okupilo preko 100 mladih adveritising i communication lavova iz cele New Moment mreže, a ustanovljena je sa idejom da se svake godine razmene ideje i iskustvo u radu sa klijentima, obogate i selektuju najvrednije ideje, čime se dodatno jača kompanijski timski duh i kreativna energija New Moment mreže.

Autor: Eli Peševa
Izvor: Media Marketing

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!