Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Održan Okrugli sto „U susret PRiZNANJU 2013″

Društvo Srbije za odnose s javnošću organizovalo je u sredu, 26. septembra u Privrednoj komori Srbije, Okrugli sto „U susret PRiZNANJU 2013“, na kome se razgovaralo o pravilima ocenjivanja prijavljenih radova, procedurama i dodeli godišnjih nagrada za najbolje komunikacijske projekte, kampanje i inicijative.
Okrugli sto organizovan je sa željom da proces odabira i nagrađivanja bude što transparentniji, ali i radi buduće što bolje komunikacije i koordinacije Društva i zainteresovanih predstavnika struke, navodi se na sajtu ove strukovne organizacije. Sastanku je prisustvovalo oko dvadeset stručnjaka, profesionalaca iz oblasti odnosa s javnošću, koji su sa članovima i članicama Upravnog odbora Društva i stručnog žirija otvoreno razgovarali o svim elementima predstojećeg Konkursa.
Društvo Srbije za odnose s javnošću poziva sve koleginice i kolege, stručnjake iz oblasti odnosa s javnošću, koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju Okruglom stolu, a imaju ideje i sugestije u vezi sa PRiZNANJEM, da svoje predloge pošalju na mejl Društva drustvo@pr.org.rs.
Društvo Srbije za odnose s javnošću od svog osnivanja, 2004. godine, intenzivno radi na osnaživanju članova i promociji značaja struke i oblasti odnosa s javnošću u našoj zemlji. Ovom nagradom, DSOJ tradicionalno nagrađuje domaću pamet i znanje, tj. najbolje aktivnosti odnosa s javnošću u prethodnoj godini. Nagrađuju i promovišu primere dobre prakse, ali i ukazuju najširoj javnosti na najbolje komunikatore i značaj koji struka odnosa s javnošću ima za uspešno poslovanje.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!