Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Objavljena knjiga “Komunikacijske vještine”

REGION – Knjiga “Komunikacijske vještine” autora Kamila Antolovića i Nikše Sviličića (izdavač: K&K Promocija, Zagreb) novi je naslov u literaturi iz oblasti informacijskih i komunikacijskih nauka.

Sadržaj knjige raspoređen je u četiri veća poglavlja (Komuniciranje – interpersonalna komunikacija, Verbalno i Neverbalno u interpersonalnoj komunikaciji te Javni govor i nastup, trema i strah), kao i jedno s podacima istraživanja interpersonalne komunikacije i separatom o govoru tela. Kako i sam naslov govori, knjiga se bavi interpersonalnom komunikacijom, i to podednako na naučnom, stručnom i praktičnom nivou koje se prepliću kroz ceo sadržaj. Upravo to ovu knjigu čini posebnom i izdvaja je od sličnih naslova.

Knjiga je stoga vrlo korisna početnicima i profesionalcima, nastavnicima i studentima u oblasti komunikologije, medija, odnosa s javnošću, kao i svima ostalima koje zanimaju ovi aspekti komuniciranja, a posebno onih koji nastupaju u javnosti ili medijima kao govornici.

Više informacija o knjizi pronađite ovde.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!