Objavljena imena dobitnika priznanja PRO PR Awards

REGION – Organizacioni odbor PRO PR konferencije, u okviru koga deluje i Komisija PRO PR Awards, objavio je danas imena dobitnika priznanja PRO PR Awards u kategorijama PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager i PRO PR Awards.

PRO PR Vision City namenjen je gradu u zemlji domaćina PRO PR konferencije, koji je zahvaljujući kontinuiranoj komunikaciji ostvario pozitivan publicitet na regionalnom i međunarodnom nivou. S obzirom na to da je zemlja domaćin 17. PRO PR konferencije Hrvatska, priznanje u ovoj kategoriji pripalo je Gradu Malom Lošinju. Važnost uloge odnosa s javnošću davno je prepoznala i Gordana Kovačević, predsednica Uprave Ericsson Nikola Tesla, koja je za uspešnu implementaciju komunikacijskih procesa u radu ove hrvatske kompanije nagrađena priznanjem PRO PR Vision Manager.

U kategoriji PRO PR Awards ove je godine nagrađeno 24 dobitnika iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije, Belgije i Nemačke. Za svoj predani rad u odnosima s javnošću i povezanim disciplinama nagrađeni su: Vesna Drole, vođa odnosa s javnošću u Policiji Slovenije, Renata Lovrak, vođa korporativnih komunikacija u Ljubljanskim Mlekarnama, Tomi Trbovc, spoljni saradnik za odnose s javnošću u Skijaškom savezu Slovenije, Željko Jelić, bivši vođa odnosa s javnošću u Badelu 1862, Ermina Duraj, vođa Kabineta župana – Službe za odnose s javnošću i protokol u Primorsko-goranskoj županiji, Jasna Jelisić, vođa radne grupe za zapadni Balkan u sektoru strateških komunikacija u EEAS-u; Irena Šarić Dombaj, direktorka korporativnih komunikacija u L’Oreal Adria, Aida Salkić, vođa korporativnih komunikacija u ASA Prevent Group, Nataša Pucar, direktorka korporativnih komunikacija STUDEN holdinga, Mak Kapetanović, saradnik za komunikaciju, političke i kulturne odnose u Veleposlanstvu Kraljevine Holandije u Bosni i Hercegovini, Ane-Marie Cotton, profesorka na Sveučilištu za primienjene umetnosti Artevelde, Biagio Carrano, direktor EastCom Consultinga, Ljiljana Burzan Nikolić, direktorka BI Consulting, Jelena Radonjić Đurković, stručnjak za korporativne komunikacije i društveno-odgovorno poslovanje u Crnogorskom telekomu, Vladimir Pletuykhin, direktor sektora komunikacija u Organizacionom odboru Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji 2018, John Shield, direktor komunikacija i korporativnih poslova BBC-a, Patrick Harrison, bivši glasnogovornik Nj.E. Princa od Walesa i direktor u Weber Shandwicku, Tamara Bekčić, direktorka Chapter4 Communicatons, Gabrijela Petković Jovanović, menadžerka za odnose s javnošću u Agenciji za privredne registre Srbije, Nataša Jovanović, direktorka sektora za identitet i komunikacije UniCredit banke u Srbiji, Mikel Landabaso Alvarez, direktor strateških i korporativnih komunikacija u DG Communications, Katerina Hadzi Angeleska, stariji specijalista za bezalkoholna pića u Pivari Skopje, Stefano Rolando, predsednik Venice Cluba te prof.dr. Georg Herbst, profesor na Univerziteta u Berlinu.

Krajem novembra prošle godine, objavljeno je i da je dobitnik priznanja u kategoriji PRO PR Infigo Award – Marjan Novak, osnivač Marketing magazina iz Slovenije.

Svečana dodela priznanja laureatima biće upriličena, 12. aprila 2019. godine, u okviru 17. PRO PR konferencije, koja će se od 10. do 13. aprila održati u hotelu Katarina u Selcu. Svi dobitnici za svoj rad biće nagrađeni unikatnim statuama, koje će za ovu prigodu izraditi studenti Akademije primenjenih umetnosti u Rijeci.


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari