Objavljen spisak zvaničnih blogera festivala #kaktus2019!

Marketing mreža objavila je spisak zvaničnih blogera petog, jubilarnog, festivala integrisanih komunikacija KAKTUS 2019.

Blogeri koji će ove godine širiti glas i pozitivne vibracije o festivalu KAKTUS 2019 su Tea Zavacki (Hrvatska), Darko Buldioski (Makedonija), Hana Kazazović (Bosna i Hercegovina), Julka Nina Dulović (Crna Gora), kao i blogeri iz Srbije Lana Nikolić, Ana Brzaković, Mina Smiljanić, Ivana Ćirković i Olivera Petrović.

Na konkurs za zvaničnog blogera festivala prijavilo se preko 20 blogera, vlogera i youtubera iz celog regiona, a ključni kriterijumi za izbor onih sa kojima ćemo sarađivati bili su, između ostalog, teme koje prate na svojim kanalima i ciljna grupa kojoj se obraćaju.

Peti po redu, jubilarni, festival integrisanih komunikacija – KAKTUS 2019 održava se ove godine 29. i 30. oktobra u Madlenianum Opera&Theatre, pod sloganom „MAKE ROOM FOR A NEW BLOOM“. Ove godine akcenat festivala je na talentima, ali i inovacijama, jer drugačiji pristup u advertising industriji otvara nove uglove i rađa nove ideje.

Konkurs za zvaničnog blogera festivala KAKTUS 2019 realizovan je uz podršku agencije Flexis Consulting.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari