Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Objavljen spisak finalista Epica Awards 2020!

SVET – Epica je objavila listu finalista svog takmičenja za 2020. godinu. Žiri novinara, među kojima je i Marketing mreža, kroz online platformu za glasanje pregledao je i ocenio svaki od radova prijavljenih u ukupno 67 kategorija.

Dve kampanje iz Adriatic regiona ušle su u uži izbor za nagrade, a to su kampanja „Tko pije, taj plaća“ agencije Bruketa&Žinić&Grey i „Thank you, Doctors“ iz McCann Beograd.

Svi radovi koji su ušli u finale proći će još jedan krug online glasanja koje se održava od 2. do 8. decembra. Dobitnici zlatnih i Grand Prix nagrada biće prikazani 17. decembra tokom online ceremonije dodele nagrada. Dobitnici srebrenih i bronzanih nagrada biće prikazani na web stranici Epica Awards 18. decembra.

Ove godine za Epica nagrade konkurisalo je 1.980 radova iz 59 zemalja. To je manje nego prethodnih godina, ali mogo više od očekivanog s obzirom na okolnosti, naveli su organizatori. Najviše prijava stiglo je iz Rusije i Nemačke. Što se tiče mreža, posebno su dobro zastupljene Wunderman Thompson i BBDO.

Spisak finalista možete pogledati ovde.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!