Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Objavljen program Dana komunikacija!

Zvanično je predstavljen program ovogodišnjih Dana komunikacija, koji će se održati od 30. marta do 2. aprila u hotelu Lone u Rovinju u organizaciji HURA-e i IAB-a Hrvatska. Uz već najavljenog Aleka Brauna, predstavljena je nova zvezda festivala, suosnivač i bivši portparol zloglasnog portala za torrente The Pirate Bay, Peter Sunde, ali i drugi interesantni govornici i sadržaji.

U digitalnom dobu, kada svako može postati kreator sadržaja, posebno je važno razviti svest o toj moći, ali i odgovornosti koja sa njome dolazi. Peter Sunde Kolmisoppi je politički i računarski stručnjak koji je javnosti najpoznatiji kao suosnivač i bivši portparol portala The Pirate Bay. Zbog učestvovanja u širenju piratskog sadržaja osuđen je na pet meseci zatvora, a na Danima komunikacija Sunde će progovoriti upravo o odgovornosti u digitalnoj eri i nevidljivim strukturama moći koje utiču na sve nas.

Direktor razvoja Centra za psihometriju u Kembridžu Vesselin Popov na Danima komunikacija opisaće kako algoritmi za predviđanje Apply Magic Sauce koriste psihološke informacije i podatke sa društvenih mreža kako bi izradili profile korisnika koji se zatim koriste u političkim kampanjama ili komunikaciji korporacija. Koliko ova metoda može biti presudna u kampanjama, potvrđuje njena uloga u poslednjim američkim predsedničkim izborima i u referendumu održanom u Velikoj Britaniji. Popov će posetiocima Dana komunikacija predstaviti sve prednosti upotrebe ove tehnologije, ali i kako je pravilno primeniti u tržišnom komuniciranju kako bi se sprečile potencijalne zloupotrebe.

Na Danima komunikacija posetioce očekuju i brojni sadržaji sa festivala u Kanu, kao što su predavači te video sekcije nagrađivanih svetskih projekata i najboljih predavanja, a na festival dolazi i direktor nagrada festivala Simon Cook. Kao i proteklih godina, organizatori nastavljaju sa poznatim festivalskim formatom „Piva Posle Programa“ uz ležernu diskusiju aktualne teme, a program obiluje i edukativnim radionicama i zabavnim popratnim sadržajima.

Redovne cene kotizacija za festival na snazi su od 2. marta, a sve informacije o paketima pojedinačnih kotizacija, kao i detaljni program festivala možete pronaći na službenim stranicama festivala www.danikomunikacija.com.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!