Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Now&10 Talks: Kreativnošću protiv predrasuda

Marketing mreža objavila je danas novu Now&10 Talks epizodu, video format koji smo pokrenuli povodom našeg 10. jubilarnog rođendana. U pitanju je jedinstven video format koji, na dinamičan i televizičan način, obrađuje aktuelne teme iz struke.

Predrasude! Od mišljenja da su neki poslovi namenjeni samo muškarcima, a neki samo ženama, pa do toga da ćete se zaraziti HIV-om ukoliko se rukujete sa HIV pozitivnom osobom – sve su to predrasude koje nas prate i u današnjem „savremenom“ svetu. One su poput vazduha, nevidljive, ali uvek prisutne.

U okviru 17. Now&10 Talks epizode, sa Stefanom Gajićem, Creative Lead & Art Director u agenciji Direct Media United Solutions, razgovarali smo na koji način se kreativnošću možemo boriti protiv predrasuda. Zašto autentične ljudske priče najbolje „rade“ kada su u pitanju kampanje koje se bore protiv stereotipa? Ali i zašto se brendovi više ne bave ovakvim temama? Analizirali smo primere iz prakse, izvlačili zaključke i ponudili rešenja.

#Now10Talks #umrežavanje10 #marketingmreža

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!