test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Novo pojačanje u Señorovom kreativnom timu!

REGION – Agencija Señor, za svoj treći rođendan, dobila je trećeg kreatiovnog direktora. U pitanju je Luka Pervan.

Prelaskom iz agencije McCann Zagreb na poziciju kreativnog direktora, dobili su još jednog vrsnog i iskusnog kreativca u svojim redovima, kažu u ovoj agenciji. Señor i Luka se poznaju od 2014. godine kada su zajedno osmislili i pokrenuli Sloganini, najveću bazu domaćih slogana.

Sa svojih 9 godina staža, osim nagradama, može se pohvaliti radovima na najvećim hrvatskim i stranim brendovima – od Hrvatskog Telekoma, bonbona, Cedevite i Diners Cluba pa sve do HBO-a i Amnesty Internationala.

Čitaj dalje samo ako si art director ili baš sve moraš znati!
2016. je definitivno bila Señor godina i u kreativnom i poslovnom smislu. Uz drugo mesto na Ideji X, agencija je u kolekciju pleksiglasa dodala priznanje za najbolji copywriting godine (Ideja X), Grand prix za najbolju digitalnu kampanju godine (MIXX), REGPAK za najbolju ambalažu u regiji, OUTWARD za najbolji billboard… Osim nagrada, Señor je osvajao i pičeve pa su se listi klijenata među najvećima pridružili Zagrebačka banka i Franck.

„Señoru je rast važan pre svega u kvalitativnom smislu, od svakog člana tima očekujemo novu kreativnu snagu i energiju. Zato uz Luku želimo svoj kreativni sektor proširiti još jednim iskusnim vizuelnim kreativcem – art direktorom ili direktorkom iz Hrvatske ili regije, koja osim agencijskog iskustva ima sexy portfolio i jaku želju za kreiranje vanserijskih rešenja. Javi se za cugu na vanja@senor.hr ili Snapchat, Vanja obećava da tvoj šef to nikad neće saznati“, kažu u agenciji Señor.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!