Novo pojačanje u Komunikacijskom laboratoriju

REGION – Komunikacijski laboratorij proširio je portfolio klijenata, pa je usledilo i dodatno osnaživanje tima od internih napredovanja do zapošljavanja novih snaga.

Ana Škiljić Ravenšćak koja je pre tri godine u Komunikacijski laboratorij došla sa uredničke pozicije Večernjeg lista napredovala je na poziciju PR managera.
Ujedno, tim Komunikacijskog laboratorija dodatno je osnažen vrsnim stručnjacima za odnose s javnošću – Bojanom Mandić, koja je prešla iz Pragma komunikacija i Ivanom Jeleč, dosadašnjim rukovodiocem Centra za odnose s javnošću na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment, a koje će u Komunikacijskom laboratoriju biti na poziciji PR Seniora.

Bojana Mandić u poslednjih 16 godina znanje i iskustvo sticala je u agenciji za odnose s javnošću Pragma komunikacije gde se specijalizovala za celokupan spektar usluga odnosa s javnošću i upravljanja komunikacijama. Kao starija savetnica bila je odgovorna za strateško savetovanje, osmišljavanje i sprovođenje komunikacijskih strategija te razvoj i nadzor PR aktivnosti brojnih međunarodnih i domaćih klijenata i brendova.

Ivana Jeleč karijeru u odnosima s javnošću počela je da gradi u agenciji Millenium promocija gde je radila na različitim projektima iz oblasti obrazovanja, turizma, bankarskog i zdravstvenog sektora, a 2014. preuzima funkciju rukovodioca Centra za odnose s javnošću na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari