test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Novo pojačanje u agenciji Komunikacijski laboratorij

REGION – Dugogodišnji novinari Ines Madunić i Ivan Klarić su novo pojačanje u timu starijih komunikacijskih savetnika agencije Komunikacijski laboratorij. Karijeru u odnosima s javnošću nastavljaju da grade u jednoj od najdugovečnijih PR agencija nakon višedecenijskog rada u novinarstvu.

Ines Madunić dugogodišnja je novinarka sa iskustvom u digitalnim i štampanim medijima. Od politike i privrede, kulture, showbusiness-a i lifestyle-a, prošla je kroz gotovo sva odeljenja u redakcijama 24sata, Expressa i portala 100posto.hr tokom 10 godina karijere. Timu Komunikacijskog laboratorija pridružila se na poziciji PR Seniora, a pre toga bila je novinarka redakcije Gloria GLAM te ostaje spoljna saradnica portala glazba.hr. Kao posebna interesovanja ističe pop kulturu i lifestyl-e, a ulazak u svet odnosa s javnošću smatra prirodnim korakom ličnog i profesionalnog razvoja.

Kao pojačanje agenciji pridružio se i Ivan Klarić koji je karijeru započeo u Sportskim novostima i Jutarnjem listu, nakon čega nastavlja rad u medijima za regionalni poslovni portal Seebiz.eu. Kao novinar je radio i za produkcijsku kuću koja je za lokalne televizije proizvodila privrednu emisiju TočkaHR, pet godina bio je novinar, kolumnista i v.d. glavnog urednika portala PolitikaPlus, a u Komunikacijski laboratorij došao je iz poznate televizijske kuće RTL, gde je pet godina proveo na poziciji urednika portala Vijesti.hr. Nakon 15 godina rada u online i štampanim medijima, agenciji se pridružuje na poziciji PR Seniora.

Timu su se još pridružili i Lucija Markić kao Content Creator, dizajner Aleksandar Obrenović i Anamarija Filipović na poziciji PR Asisstant.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!