Novo pojačanje u agenciji I TO NIJE SVE!

REGION – Boris Ličina Borja, stručnjak za digitalnu komunikaciju i advertising na digitalnim platformama, novo je pojačanje digitalnog tima kreativne agencije I TO NIJE SVE!.

Boris ili Borja, danas je apsolutni autoritet u oblasti digitalne komunikacije. Nakon dugogodišnje novinarske karijere, uspešno pokreće popularni specijalizovani magazin Plan B, te potom osniva i jednu od prvih hrvatskih digitalnih agencija – Jasno i Glasno. Nakon što je ostvario svoj san te postao uspešni preduzetnik, nakon skoro 10 godina na čelu Jasno i Glasno, Borja odlazi u zagrebački BBDO te preuzima funkciju direktora digitalnih komunikacija, s koje početkom ove godine prelazi u I TO NIJE SVE! kreativnu agenciju na funkciju vođe digitalnih kanala.

Osim svoje zavidne karijere u marketinškoj industriji, Borja je i jedan od suosnivača takmičenja SoMo Borac – najvažnije nagrade koja se dodeljuje za najbolje digitalne kampanje u regiji tokom Weekend Media Festivala u Rovinju.

Nakon preuzimanja direktorske palice i upoznavanja s digitalnim timom I TO NIJE SVE! kreativne agencije, Borja je izjavio: “Izuzetno mi je drago što sam postao deo I TO NIJE SVE! kreativne agencije i što ću upotpuniti već jaku digitalnu ekipu. U vreme agilnog – koje ova agencija istinski primenjuje – spremni smo na rešavanje najkompleksnijih problema i u lakim i teškim vremenima.”


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari