Novo pojačanje seniorskog tima agencije Komunikacijski laboratorij

REGION – Komunikacijski laboratorij nastavlja sa širenjem svog tima. Na poziciju PR seniora pridružila se iskusni komunikacijski stručnjak Danijela Čavlović koja je karijeru u odnosima s javnošću započela upravo u Komunikacijskom laboratoriju, nekadašnjoj Abrakadabri pre 12 godina. U agenciji će biti zadužena za savetovanje u oblasti komunikacija i pružanje usluga odnosa s javnošću za klijente agencije.

Diplomirana novinarka Danijela Čavlović svoje bogato radno iskustvo počinje graditi kao novinarka u Večernjem listu 1997. godine. U narednim godinama komunikacijske veštine usavršava u korporativnom sektoru te u Vipnetu radi na poziciji stručnjaka za odnose s javnošću. Zaokret u karijeri bio je vezan za preduzetnički projekat prvog zagrebačkog bed & breakfast kapaciteta. U turističkoj industriji pozicionirala se kao konsultant te je na poziciji predsednice Zajednice obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore, između ostalog, učestvovala u radnim grupama za izradu turističkih zakona. Otvorenost prema izazovima i ljubav prema komunikacijama ponovo vraća je u PR vode. Godine 2018., pre dolaska u Komunikacijski laboratorij, radila je u agenciji Manjgura na poziciji starijeg konsultanta u oblasti kriznog komuniciranja i strateškog savetovanja.

Tim je povodom Manuela Šola, vlasnica i direktorka agencije Komunikacijski laboratorij izjavila: „Širenje našeg PR tima logičan je korak u kontekstu razvoja portfolija agencije koji smo proširili sa nekoliko novih klijenata iz oblasti turizma te industrije gaminga i roba široke potrošnje. Dodatno smo ponosni što nam se pridružila koleginica koja je svoja prva znanja sticala upravo u našoj agenciji, a iza koje je danas bogato iskustvo, brojne uspešne kampanje te želja da se i dalje razvija u našem timu.“


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari