today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Novine će izumreti za 20 godina

SVET – Medijski tajkun Rupert Murdoch predviđa da bi novine mogle izumreti u naredne dve decenije. Predsednik korporacije News, koji poseduje The Sun i The Times u Velikoj Britaniji, istakao da internet „ometa“ štampane medije.
„Svaki list je imao vrlo dobru prođu, no, sada se to sve promenilo zahvaljujući razvoju tehnologije“, rekao je Murdoch, prenose agencije. „Mislim da ćemo još neko vreme imati vesti na internetu i u štampanoj formi, sigurno još deset godina, iako neki ljudi kažu pet. No, eto, bio bih skloniji reći da će to potrajati još 20 godina, što je opet poprilično malo“, dodao je.
Napomenuo je i kako se novine, osim s razvojem tehnologije, suočavaju i s ograničavajućim propisima, što takođe doprinosi gašenju novina te je u vezi s tim istakao kako raznolikost novinskih izdanja jamči demokratiju, a da je on uvjek radije za demokratiju nego za autokratiju.

Izvor: Seebiz

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!