today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Novinarstvo i e-mediji: nove granice

Kanal France International, u suradnji s Nezavisnim udruženjem novinara Srbije i ambasadom Francuske u Srbiji, organizuje 3. i 4. aprila u Beogradu međunarodnu konferenciju o ulozi novih medija u jugoistočnoj Europi. Predviđeno je učešće oko 90 osoba od čega tridesetak stručnjaka iz Francuske te zemalja regiona.
Cilj konferencije je da podstakne razmenu iskustava i inovacija u pogledu razvoja novih medija u zemljama jugoistočne Europe. Ona se uklapa u projekt 4M kojeg je CFI pokrenuo 2011. i koji, a u cilju pomoći partnerima u ovladavanju novim medijima. Nakon Beograda, u maju, uslediće mediteranski „4M“ u francuskom Montpellieru.
Program beogradske konferencije, koji je u celosti dostupan na engleskom i francuskom jeziku na stranicama 4M, predviđa šest okruglih stolova o informaciji na Internetu, modelima ekonomske nezavisnosti medija, istraživačkom novinarstvu, web dokumentarizmu, pravnoj regulativi i etici u novim medijima, te novinarima odnosno građanima kao izvorima informacija.

Izvor: culturenet.hr

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!