Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Novinarska škola UNS-a od marta i na daljinu

Nastavu u Novinarskoj školi Udruženja novinara Srbije koja upravo upisuje novu generaciju moći će od marta da prate ne samo polaznici koji budu redovno dolazili na predavanja, već i upisani izvan Beograda i iz dijaspore. Praćenje nastave na daljinu novina je koja će omogućiti zainteresovanim za novinarski kurs da u realnom vremenu preko intereneta prate časove i rade vežbe.
Novinarska škola UNS-a namenjena je početnicima, studentima novinarstva i drugih fakulteta, novinarima iz lokalnih medija, pre svega mladima koji žele da se bave novinarstvom. Polaznici UNS-ove škole novinarstva su i pojedinci koji smatraju da će im znanja i veštine stečene na kursu pomoći u poslu koji svakodnevno obavljaju ili pri zapošljavanju.
Nastava sa vežbama je vikendom, subotom od 10.00 do 15.30 i nedeljom od 10.00 do 14.00 časova. Kurs traje četiri meseca, od čega je tri meseca nastava sa vežbama u UNS-u, dok mesec dana traje praksa u medijima u Srbiji. Na kraju kursa polaznici polažu ispit i dobijaju diplome UNS-ove Novinarske škole.
U toku godine Novinarska škola UNS-a upisuje dve generacije, jednu u septembru/oktobru i drugu u februaru/martu, a trenutno je u toku upis 29. generacije koja će sa nastavom krenuti u prvoj polovini marta.
Cena škole je 39 hiljada dinara i postoji mogućnost plaćanja u četiri rate. Informacije o UNS-ovoj novinarskoj školi mogu se dobiti na telefon 011/32 36 337 i na veb sajtu www.uns.org.rs u odeljku Novinarska škola.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!