Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Novinarska škola UNS-a od marta i na daljinu

Nastavu u Novinarskoj školi Udruženja novinara Srbije koja upravo upisuje novu generaciju moći će od marta da prate ne samo polaznici koji budu redovno dolazili na predavanja, već i upisani izvan Beograda i iz dijaspore. Praćenje nastave na daljinu novina je koja će omogućiti zainteresovanim za novinarski kurs da u realnom vremenu preko intereneta prate časove i rade vežbe.
Novinarska škola UNS-a namenjena je početnicima, studentima novinarstva i drugih fakulteta, novinarima iz lokalnih medija, pre svega mladima koji žele da se bave novinarstvom. Polaznici UNS-ove škole novinarstva su i pojedinci koji smatraju da će im znanja i veštine stečene na kursu pomoći u poslu koji svakodnevno obavljaju ili pri zapošljavanju.
Nastava sa vežbama je vikendom, subotom od 10.00 do 15.30 i nedeljom od 10.00 do 14.00 časova. Kurs traje četiri meseca, od čega je tri meseca nastava sa vežbama u UNS-u, dok mesec dana traje praksa u medijima u Srbiji. Na kraju kursa polaznici polažu ispit i dobijaju diplome UNS-ove Novinarske škole.
U toku godine Novinarska škola UNS-a upisuje dve generacije, jednu u septembru/oktobru i drugu u februaru/martu, a trenutno je u toku upis 29. generacije koja će sa nastavom krenuti u prvoj polovini marta.
Cena škole je 39 hiljada dinara i postoji mogućnost plaćanja u četiri rate. Informacije o UNS-ovoj novinarskoj školi mogu se dobiti na telefon 011/32 36 337 i na veb sajtu www.uns.org.rs u odeljku Novinarska škola.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!