Novi spot za „Diet Pepsi“ i stara Sofia Vergara

SVET – Sofia Vergara nastavlja tamo gde je stala prošle godine, u novom energetičnom spotu za „Diet Pepsi“, čija je premijera bila tokom dodele nagrada Zlatnog Globusa, a koju je prenosila američka TV stanica NBC.
Kako se navodi na portalu „AdWeek“, pojavu ove mlade glumice jednostavno je nemoguće uporediti sa njenim koleginicama, budući da još uvek niko nema tako dobar spoj seksipila, talenta, duhovitosti, ukusa za modu i multikulturalnosti. Vergara zaista uživa tokom snimanja TV spotova, pokazujući da je „Diet Pepsi“ idealan proizvod za nju.
U spotu Vergara se kreće kroz popularni klub u Majamiju, odbijajući dosadne muškarce u odelima, a u potrazi za jedinim dobrim „partnerom“ – konzervom „Diet Pepsija“.
Oglasni spot režirala je agencija „McG“, a ima muzičku podlogu stare pesme „Whatever Lola Wants“, koja je za potrebe spota malo dorađena.
Sofia Vergara svoju prvu veliku priliku dobila je sa 17 godina, kada je snimila spot za „Pepsi“ koji se emitovao u Južnoj Americi. Dvadeset godina kasnije, ona je i dalje simbol, odnosno brend ambasador „Pepsija“.

Izvor: AdWeek


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari