today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Novaston Marketing Consultancy zadužen za marketing novog Ava Shopping parka

Novi Ava Shopping park je šesnaesti ritejl park za čiji marketing će biti zadužen Novaston Marketing Consultancy. Time je kompanija kao već visoko prozicionirana u retail sektoru u Srbiji i regionu, u portfolio dodala i saradnju sa ovim prestižnim ritejl parkom, u vlasništvu kompanije IKEA Srbija, čije je otvaranje zakazano za 26. maj uz bogati zabavno-muzički program i brojne marketinške aktivacije.

„Saradnja sa AVA Shopping Parkom je još jedna potvrda našeg znanja i višegodišnjeg iskustva u marketingu retail sektora. Radimo celokupno otvaranje ovog ritejl parka 26. maja i spremili smo zaista poseban program za sve posetioce. Istakla bih da smo u ovoj saradnji zaduženi za sve marketinške aktivnosti, od samog početka, odnosno postavljanja kreativnog pravca koji je je pratio specifičnosti klijenta, pa do implementacije svih aktivnosti. Očekivanja i standardi su visoki, ali je naša želja za uspešnom saradnjom veća. Veoma smo ponosni što ćemo nastaviti saradnju sa AVA Shopping Parkom i posle otvaranja”, kaže marketing menadžer Marina Nićiforović koja za NMC vodi ovaj projekat.

AVA Shopping ParkNovaston Marketing Consultancy će posle otvaranja nastaviti saradnju sa Ava Shopping parkom, kroz osmišljavanje i implementaciju marketinške strategije i aktivnosti u skladu sa njom. Cilj će biti što bolje pozicioniranje AVA Shopping Parka kao novog omiljenog mesta za šoping Beograđana, koje pruža nove mogućnosti.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!