Nova saradnja Httpool-a i Snapchat-a na 15 evropskih tržišta!

REGION – Nakon Facebooka, Twittera, LinkedIna i TikToka, agencija Httpool postala je partner i za društvenu platformu Snapchat na 15 evropskih tržišta, među kojima je i Hrvatska. Srbija se ne nalazi među njima.

Snapchat, koji u Hrvatskoj koristi preko 285.000 hiljada korisnika, a u svetu preko 229 miliona aktivnih korisnika dnevno, ima značajnu ulogu među digitalnim oglašivačima širom sveta. Httpool je ekskluzivni partner za zakup oglasnog prostora i kampanja na odabranim evropskim i azijskim tržištima, tako da je saradnja sa Snapchatom bila logičan nastavak poslovanja.

„Drago nam je što kontinuirano širimo mrežu partnera kako bismo agencijama i brendovima mogli ponuditi još kvalitetnija i raznovrsnija integrisana digitalna oglasna rešenja. Danas je ključno biti prisutan na različitim kanalima, s ciljem dosega do ciljane publike, i upravo smo zato srećni što su i u Snap Incu prepoznali našu vrednost i efikasnost u prodaji oglasnog prostora na društvenim mrežama“, istakla je Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorka Httpoola Hrvatska.

Snapchat oglašivačima nudi niz atraktivnih formata za komunikaciju s publikom, a kroz saradnju sa Httpoolom kompanije imaju dodatnu priliku optimizovati kampanje i usmeriti sredstva na kanale i formate koji im najbolje odgovaraju.

Više informacija pronađite ovde.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari