today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

NOVA ISKRA otvoreni dan

Drugi po redu OTVORENI DAN Nove Iskre zakazan je za danas 11. januar, kada će u periodu od 10 do 19 časova vrata dizajn inkubatora u ulici Gavrila Principa biti otvorena za sve zainteresovane, posebno one koji žele da se prijave za članstvo u Designers Lab-u. Poziv je otvoren do petka 18. januara.
Otvoreni dani Nove Iskre održavaju se najmanje jednom mesečno, i prilika su za širu javnost i zainteresovane profesionalce da se u neformalnoj atmosferi upoznaju sa prostrom, timom i aktivnostima novootvorenog dizajn inkubatora u Beogradu. Tokom čitavog dana, Nova Iskra biće otvorena za vas, a članovi Nova Iskra tima biće tu da odgovore na sva pitanja i predstave vam prostor.
Istovremeno, ovo je i prilika za sve zainteresovane za članstvo u DESIGNERS LAB-u, co-working segmentu prostora, da upoznaju prostor i uslove rada, kao i da dobiju sve neophodne informacije iz prve ruke. Podsećamo da je otvoreni poziv za članstvo u DESIGNERS LAB-u otvoren do petka 18. januara 2013, a svi detalji o vrsti članstva i načinu prijavljivanja mogu se naći na sajtu Nove Iskre.
Prostor Nove Iskre obuhvata površinu od 350m2 u ulici Gavrila Principa, a njegov centralni deo zauzima 18 opremljenih radnih jedinica, upravo segment koji nosi naziv DESIGNERS LAB. Ovaj otvoreni poziv odnosi se na korišćenje zajedničkog radnog prostora prema “co-working” modelu. Poziv je namenjen svim zainteresovanim mladim profesionalcima uzrasta od 22 do 35 godina iz širokog polja dizajna (od dizajna proizvoda i enterijera, preko arhitekture do grafičkog dizajna, weba i drugih vidova vizuelnih komunikacija), a posebno onima koji imaju izrazitu potrebu za kvalitetnim radnim prostorom, usavršavanjem i zajedničkim radom.
U međuvremenu, kafa, čaj i Nova Iskra vas očekuju ovog petka! Adresa je Gavrila Principa 43.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!