Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Nova godina, novi posao?

Ako ste jedni od onih koji u novu godinu vole ući s velikim odlukama i čvrstim planom, na tržištu za vas postoji alat koji vam može pomoći da donesete informisane odluke o sledećim koracima u vašoj karijeri. Ako razmišljate o promeni u narednog godini, nastavite da čitate!

Radi se o Personal Luppa upitniku za detaljno istraživanje i analizu zadovoljstva i angažovanja na trenutnom radnom mestu. Upitnik je razvila kompanija Luppa, a dobra vest je da je njegovo korištenje potpuno besplatno!

Znamo šta ćete reći – već znate koliko ste zadovoljni poslom i poslodavcem. I dok ta činjenica jeste tačna, ono što ovaj upitnik i dalje može da ponudi svima jeste detaljna analiza zadovoljstva kroz različite relevantne oblasti, stručno nazvane „dimenzije“. Naime, naše ukupno zadovoljstvo poslom zavisi od mnogo faktora, a oni se mogu svrstati u 12 dimenzija: promene i inovacije, angažovanje, saradnja, balans poslovnog i privatnog života, komunikacija, uslovi rada, učenje i razvoj, vizija i smisao, autonomija, liderstvo, organizacija rada i lojalnost. Personal Luppa alat daje uvid u nivo zadovoljstva svake od navedenih dimenzija na skali od 0 do 5.

Međutim, stvarna vrednost za svaku zaposlenu osobu koja razmišlja o sopstvenoj karijeri, uključujući i eventualnu promenu, jeste poređenje sopstvenih rezultata zadovoljstva sa prosekom tržišta na kojem je osoba zaposlena i prosekom industrije u kojoj radi, što Personal Luppa takođe obezbeđuje.

Personal Luppa upitnik sastoji se od stotinak pitanja na koje se odgovara na skali od “u potpunosti se ne slažem” do “u potpunosti se slažem” i potrebno je 15-ak minuta da se popuni. Popunjavanjem upitnika, u roku od nekoliko minuta na mail adresu stići će vam detaljna analiza koja uključuje vaše rezultate zadovoljstva kroz 12 dimenzija i prosečne rezultate tržišta i industrije. U analizu je uključena i ocena nivoa vašeg angažovanja koja vas ujedno smešta u jednu od kategorija zaposlenih: demotivisani, neutralni ili angažovani.

Na osnovu dobijenih podataka lako se mogu doneti informisane i pametne odluke o budućim koracima u karijeri. Na primer, možete videti da je vaše ukupno zadovoljstvo niže od proseka industrije u kojoj radite, ali je vaše zadovoljstvo zaradom i dalje iznad proseka i na osnovu toga odlučujete kako da nastavite svoju karijeru u drugoj industriji. Ili, s druge strane, videćete kako su ostali zaposleni u vašoj branši veoma zadovoljni mogućnostima za razvoj, što je za vas veoma važan kriterijum, koji na trenutnom radnom mestu nije na zadovoljavajućem nivou – u ovom slučaju, donećete odluku da promenite poslodavca, ali ćete ostati u istoj industriji kao i do sada.

I zato, iako je tačno da su svi već svesni svog nivoa (ne)zadovoljstva na svom trenutnom radnom mestu, dubina, količina i vrednost informacija do kojih svaka osoba može da dobije kroz ovu analizu je gotovo neograničena.

Za sve one koji žele da dobiju detaljnu analizu sopstvenog zadovoljstva, saznaju koliko su ostali zaposleni zadovoljni na svom radnom mestu ili mudro donesu važnu novogodišnju odluku o svojoj karijeri – možete da popunite Personal Luppa upitnik ovde za oko 15 minuta, potpuno besplatno.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!