Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Nova društvena mreža za ljubitelje filmova i TV serija

Juče je u rad puštena prva regionalna društvena mreža za sve ljubitelje filmova, serija i emisija TVProfil.net. Slično kao i na ostalim društvenim mrežama, korisnici grade svoj profil koji se temelji na sadržajima koje prate, gledaju ili planiraju gledati. Svaki korisnik kreira listu svojih omiljenih filmova ili serija, dele se preporuke sa ostalim korisnicima, raspravlja se i komentariše. Moguće je i personalizovati www.TvProfil.net s omiljenim filmskim citatima.
– Sve veći broj korisnika te izražena potreba za interakcijom na TvProfil-u, motivišu nas da konstantno inoviramo u pogledu novih funkcionalnosti i jednostavnosti korišćenja omiljenog portala za TV raspored!
Budući da su funkcionalnosti poput mogućnosti komentarisanja i „lajkovanja“ TV sadržaja te modula za preporuku filmova, koje smo predstavili još krajem prošle godine, izuzetno dobro prihvaćene, stvaranje regionalne društvene mreže za ljubitelje TV sadržaja činio se kao logičan sledeći korak. Svim novim funkcionalnostima postali smo društvena mreža na kojoj se preporuke TV sadržaja stavljaju u prvi plan, a iskustva i mišljenja drugih korisnika doživljavaju kao vredne informacije u komunikaciji i povezivanju svih zaljubljenika u TV sadržaj, kaže Vladimir Kovačević.

Izvor: Economy.rs

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!