Nova agencija za novo vreme

REGION – Početkom ovog meseca otvorena je nova kreativna agencija u Zagrebu. Spellcaster je pop-up agencija koja za svoje partnere i klijente priziva, okuplja i vodi internacionalne timove kreativnih profesionalaca.

Koristeći humancentered pristup u svemu što radi, Spellcaster pomaže raznim kompanijama i organizacijama da oblikuju svoju svrhu, dizajniraju nove proizvode i usluge te razviju kampanje i narative koji obuzimaju pažnju, zabavljaju umove, podstiču na akciju i poboljšavaju živote.

Sedište Spellcastera je u Edinburghu, u Velikoj Britaniji, a njeni osnivači i partneri su Tonči Klarić i Neven Crljenak, kreativci koji su dugi niz godina radili u poznatim lokalnim i regionalnim agencijama kao što su Bruketa&Žinić&Grey (HR), BBDO Zagreb (HR), Pristop (SLO), Union (UK), Contagious (UK).

Više od dve decenije agencijskog rada ovom dvojcu pripalo je niz lokalnih i svetskih nagrada, ali i neprocenjivo iskustvo rada sa internacionalnim brendovima.

Agencija je već prikupila zavidan broj klijenata, među kojima se ističe Atlantic Grupa, Husqvarna Hrvatska, Bitpanda (Austrija), Wow-Tech (Nemačka), Zumtobel, Wienerberger Hrvatska i Wellfully (Švajcarska), DYW (UK). Osim brendinga, strategije, video produkcije i komunikacijskih kampanja, Spellcaster agencija za svoje klijente i partnere nudi usluge inovacijskog consultinga, i to iz oblasti product, service i business designa.

Fotografija: Domagoj Kunić


Oceni tekst

3,67 od 5
Loading...

Komentari