Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Ninamedia ulazi u drugu deceniju poslovanja

Kompanija „Ninamedia“ uz čiji pres kliping preko 400 klijenata započinje svaki radni dan obeležila je deseti rođendan. Punu deceniju „Ninamedia“ prisutna je na tržištu Srbije i regiona i danas je najveća kompanija za praćenje i analizu medija u Srbiji. I u ovim kriznim vremenima, jedna je od retkih kompanija koja beleži konstantan rast i koja proširuje portfolio svojih usluga, te samim tim svakodnevno dolazi do novih klijenata.
Desetogodišnjica poslovanja obeležena je uvođenjem novih i unapređenjem već postojećih usluga, a isto tako rođendan će biti obeležen u krugu klijenata i prijatelja sa već poznatom dobrom zabavom na koju se rado odazivaju klijenti, novinari i svi prijatelji kompanije. Za deset godina, „Ninamedia“ izgradila se u lidera za praćenje i analizu medija, ali danas nudi i nove usluge kao što su istraživanje javnog mnjenja, organizacija ispitivanja korišćenjem takozvanih „fokus grupa“, koje se obavljaju u najsavremenije opremljenim specijalizovanim studijima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali je uvela i servis prevodilačkih usluga koji je poseban sektor u kompaniji.
U desetogodišnjici poslovanja uveden je novi, revolucionaran servis Buzz monitor koji u realnom vremenu prati društvene mreže Facebook, Twiter i RSS, ali i komentare koji se nalaze unutar vesti.
„Ninamedia“ zapošljava 150 stručnjaka koji rade u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Oni dnevno prate preko nekoliko hiljada medija dostavljajući klijentima 10.000 izveštaja i analiza u vezi sa tekstovima i prilozima objavljenim u medijima u Srbiji, svim bivšim jugoslovenskim republikama, ali i regionu. Pored toga, klijenti mogu obavljati sve medijske pretrage i analize objava u realnom vremenu putem softvera koji ima najbogatiju arhivu. „Ninamedia“ tradicionalno svoju radost i uspeh deli sa drugima te će i ove godine Porodilište u Novom Sadu dobiti vrednu donaciju. „Time će rođendan proslaviti i oni čiji život se tek rađa na dan kada se slavi rođendan komanije“, kažu u „Ninamedii“.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!