Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Ninamedia ulazi u drugu deceniju poslovanja

Kompanija „Ninamedia“ uz čiji pres kliping preko 400 klijenata započinje svaki radni dan obeležila je deseti rođendan. Punu deceniju „Ninamedia“ prisutna je na tržištu Srbije i regiona i danas je najveća kompanija za praćenje i analizu medija u Srbiji. I u ovim kriznim vremenima, jedna je od retkih kompanija koja beleži konstantan rast i koja proširuje portfolio svojih usluga, te samim tim svakodnevno dolazi do novih klijenata.
Desetogodišnjica poslovanja obeležena je uvođenjem novih i unapređenjem već postojećih usluga, a isto tako rođendan će biti obeležen u krugu klijenata i prijatelja sa već poznatom dobrom zabavom na koju se rado odazivaju klijenti, novinari i svi prijatelji kompanije. Za deset godina, „Ninamedia“ izgradila se u lidera za praćenje i analizu medija, ali danas nudi i nove usluge kao što su istraživanje javnog mnjenja, organizacija ispitivanja korišćenjem takozvanih „fokus grupa“, koje se obavljaju u najsavremenije opremljenim specijalizovanim studijima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali je uvela i servis prevodilačkih usluga koji je poseban sektor u kompaniji.
U desetogodišnjici poslovanja uveden je novi, revolucionaran servis Buzz monitor koji u realnom vremenu prati društvene mreže Facebook, Twiter i RSS, ali i komentare koji se nalaze unutar vesti.
„Ninamedia“ zapošljava 150 stručnjaka koji rade u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Oni dnevno prate preko nekoliko hiljada medija dostavljajući klijentima 10.000 izveštaja i analiza u vezi sa tekstovima i prilozima objavljenim u medijima u Srbiji, svim bivšim jugoslovenskim republikama, ali i regionu. Pored toga, klijenti mogu obavljati sve medijske pretrage i analize objava u realnom vremenu putem softvera koji ima najbogatiju arhivu. „Ninamedia“ tradicionalno svoju radost i uspeh deli sa drugima te će i ove godine Porodilište u Novom Sadu dobiti vrednu donaciju. „Time će rođendan proslaviti i oni čiji život se tek rađa na dan kada se slavi rođendan komanije“, kažu u „Ninamedii“.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!