Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

“Ninamedia” predstavila novi alat za praćenje i analizu medija

Kompanija Ninamedia svojim korisnicima predstavila je novo softversko rešenje Global Analysis Cliping za praćenje i analizu medija koje je već u prvim satima izazvalo oduševljenje kod klijenata.
Još veće oduševljenje je nastalo kada je objavljeno da su domaći programeri napravili proizvod za koji su zainteresovane i renomirane strane agencije.
Ninamedia je kompanija koja već punih deset godina pruža usluge praćenja i analize medija kako u Srbiji tako i u regionu. Preko 400 zadovoljnih klijenata ima priliku da obavlja lakše svoje svakodnevne poslove praćenja i analize medija jer novo softversko rešenje je upravo i nastalo sa ciljem da zadovolji potrebe i najzahtevnijih slučajeva sa kojima se marketing i PR stručnjaci susrecu u radu. Novo softversko rešenje Global Analysis Cliping je u rekordnom roku doživelo pravu ekspanziju i za njegovu kupovinu zainteresovane su i neke renomirane svetske agencije koje čak ni nemaju poslove u Srbiji. Softversko rešenje izradili su domaći programeri i njegove najveće prednosti su brzina i jednostavnost sa kojom možete otvarati, pratiti i analizirati medijske sadržaje u realnom vremenu.
Ono što je još jedna novina u korišćenju ovog softvera je da je podržan od strane svih mobilnih platformi, te da se sadržaj može pratiti i sa mobilnog telefona što olakšava obavljanje posla jer vesti su dinamične, nove i pojavljuju se svakog minuta.
Pored praćenja i analize medijskog sadržaja, Ninamedia bavi se još javnomnjenskim i tržišnim istraživanjima kvalitativnim i kvantitativnim, prevodilačkim uslugama i produkcijom, a najavljuju još neke nove usluge i proizvode do kraja leta.

Izvor: Personal magazin

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!