Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Nikola Jokić u novoj kampanji ProCredit banke

Jedan od najboljih košarkaša na svetu Nikola Jokić i ProCredit banka najavljuju saradnju na novom projektu. Nikola Jokić, koji je u prethodne dve sezone proglašen za MVP-a i četiri puta za NBA All-Stara, biće glavni akter nove kampanje ProCredit banke u Srbiji narednih 18 meseci.

“S obzirom da sam i sâm zadovoljan klijent ProCredit banke, projekat bih pre svega definisao kao partnerstvo. Zaista mi je drago da sam deo ove priče i radujem se TV spotu koji će uskoro biti emitovan“ – kaže igrač Denvera.

Nikola Jokić važi  za prvih deset na listi NBA igrača svih vremena sa najviše tripl-dablova, a postavio je i rekord za najbrži tripl-dabl svih vremena u NBA ligi. Iako jedan od najpoznatijih i najuspešnijih sportista na svetu, sačuvao je prirodnost, autentičnost i opuštenost, koja je naročito došla do izražaja prilikom snimanja spota u Somboru, gradu u kojem se Nikola najbolje oseća.

„Neizmerno nam je drago i jako smo ponosni što će baš Nikola Jokić imati glavnu ulogu u našem novom TV spotu. Želeli smo da prikažemo „lakoću življenja“. Jer, mnogo toga može da bude lako kada pronađete banku partnera po vašoj meri – modernu, profesionalnu, onu koja uvek daje najbolje od sebe. Banka smo koja se trudi da uvek postavlja rekorde, pa je naša saradnja sa Jokićem, koji iza sebe broji rekorde i uspehe, bio logičan sled okolnosti. Zbog činjenice da je Nikola veliki profesionalac u svom poslu, baš kao što se i mi trudimo da to budemo, kao i zbog činjenice da delimo veoma slične vrednosti, verujemo da je naše partnerstvo, u ovom projektu, savršen spoj“, izjavio je Igor Anić, predsednik Izvršnog odbora ProCredit banke u Srbiji.

Izvor: ProCredit Banka

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!