Nije vreme za umiranje

SVET – Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je zvanično partnerstvo sa 25. filmom o Džejmsu Bondu, pod nazivom Nije vreme za umiranje. Video reklama, u kojoj glumica Lašana Linč (Lashana Lynch) tumači ulogu agentkinje Nomi, inspirisana je filmom i režirala ju je Ama Asante (Amma Asante [Pulse Films]), dobitnica BAFTA nagrade. Reklama je deo najveće globalne marketinške kampanje kompanije HMD Global ikada i prikazuje Nokia telefone kao „Jedini gedžet koji vam je potreban”.

Nokia telefoni koji se pojavljuju u filmu Nije vreme za umiranje, deo su integrisane kampanje koja će se odvijati u bioskopima, na digitalnim platformama, društvenim mrežama, kroz OOH i maloprodaju. Kampanja na globalnom nivou počinje u nedelju, 8. marta, na Međunarodni dan žena. Kampanja počinje sa videom od 90 sekundi koji pruža prvi pogled na jedan od novih Nokia telefona koji će uskoro biti predstavljen.

Reklama je snimljena u prepoznatljivom londonskom okruženju u kom se vide St Paul katedrala i kula The Shard. Agentkinja Nomi koristi niz mogućnosti koje joj pruža njen novi Nokia pametni telefon, koji će uskoro biti predstavljen, kako bi uspešno završila svoju misiju.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari