Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

New York Times reklamira marihuanu!

SVET – New York Times objavio je za vikend dva oglasa za marihuanu.
GrassIsNotGreener.com, afilijacija neprofitne organizacije Project SAM (Smart Approaches to Marijuana), objavila je u subotu oglas u ovim novinama koji ukazuje na opasnost od legalizacije marihuane u Americi. Oni smatraju da legalizacija marihuane znači uvođenje potpuno nove grupe kompanija čiji su primarni izvori prihoda proizvodi koji izazivaju zavisnost. Oglas GrassIsNotGreener.com, kako navode na njihovom sajtu, predstavlja odgovor na nedavno objavljen tekst u New York Timesu na temu legalizacije marihuane.
Dan nakon toga, na 17. strani objavljen je oglas portala Leafly, koji pruža informacije o legalizaciji kanabisa i čestita građanima Njujorka usvajanje akta koji omogućava upotrebu marihuane u medicinske svrhe. Oglas se fokusira na to kako marihuana može da pomogne u borbi sa brojnim bolestima.
„Želimo da pomognemo pacijentima u Njujorku da nauče dosta o kanabisu i postanu odgovorni i informisani konzumenti jer upravo kanabis može da im pomogne u lečenju“, objavili su sa portala Leafly.

reklama NJT

Više informacija pronađite na sajtu AdAge.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!