Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

New Moment pokrenuo kampanju za spas hrane

Agencija New Moment New Ideas Company kreirala je kampanju „Spasimo hranu, spasimo humanost“, zajedno sa Koalicijom za dobročinstvo predvođenom Fondacijom Ana i Vlade Divac, i uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), sa ciljem da poveća svest građana o problemu bacanja hrane i nedovoljnih donacija hrane, ali i da doprinese unapređenju praksi, propisa i regulativa koje idu u korist povećanju donacija hrane.

U Srbiji, na granici apsolutnog siromaštva živi sedam odsto stanovništva, odnosno, gotovo pola miliona ljudi. U riziku od siromaštva je gotovo četvrtina populacije – 23,2%. Mnogi od ovih građana Srbije zavise od donacija hrane koje su trenutno nedovoljne, dok se prema procenama u Srbiji dnevno baca dva miliona kilograma hrane.

Prema analizi koju su sproveli Forum za odgovorno poslovanje i Koalicija za dobročinstvo, donacije hrane u Srbiji bi mogle da budu uvećane na godišnjem nivou za blizu 160 miliona dinara, ukoliko bi bio ukinut PDV na donacije hrane.

Ujedinjeni agencijski sektori kreative, accounta, digitala i PR-a, zajedno rade oko istog cilja, da se poveća svest građana o problemu bacanja hrane i nedovoljnih donacija hrane. Upravo to je i smisao ove kampanje – u ovome smo svi zajedno i jedino angažovanjem svih pojedinaca, udruženja, kompanija i trgovinskih lanaca, možemo doprineti boljem životu mnogih ljudi.

Zvanični reklamni video kampanje i upečatljivi vizuali koji se nalaze na brojnim bilbordima u Srbiji su prvi u nizu aktivnosti u okviru ove kampanje koja će sadržati i humanitarne događaje pripreme i prikupljanja hrane, a prenose jasnu poruku- u ovome smo svi zajedno i jedino angažovanjem svih pojedinaca, udruženja, kompanija i trgovinskih lanaca, možemo doprineti lepšoj svakodnevici i boljem životu mnogih ljudi.
Do sada su kampanju podržale advokatska kancelarija Živković-Samardžić, Hemofarm fondacija, Eurobanka, Erste banka, advokatska kancelarija Gecić Law, BlackRock, Elixir Group, Elixir fondacija, DM, Nestle, Delhaize, Lidl, Američka privredna komora u Srbiji (AmCham), SOS Dečija sela Srbija, Federacija banaka hrane Srbije, Humano srce Šapca i Banka hrane Beograd, kao i mnoge javne ličnosti, u najavi je podrška još većeg broja kompanija i organizacija.

Kampanja, koja će trajati do kraja novembra ove godine, obuhvatiće niz akcija pripremanja i doniranja hrane pred „Nacionalni dan davanja“, kao i tokom samog dana koji se već tradicionalno održava 9. oktobra.

Vreme je da spasimo hranu. Vreme je za humanost.

Za više informacija o kampanji posetite: http://spasimohranu.rs/

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!