New European Media Summit 2019 za 7 dana u Zagrebu!

REGION – Pod nazivom New European Media Summit 2019 u Muzeju Mimara u Zagrebu, 22. i 23. maja 2019. godine održaće se 11. konferencija NEM Inicijative.

NEM Summit je međunarodna konferencija i izložba, koju od 2008. godine organizuje NEM Inicijativa, utemeljena pri Evropskoj komisiji, za sve zainteresovane u širokoj oblasti medija, sadržaja i kreativnosti. Tokom godina, NEM Summit je postao događaj koji učesnicima pruža jedinstvenu priliku za susret i umreživanje s istaknutim stručnjacima, pristup up-to-date informacijama, uvid u najnoviju tehnologiju i tržišne trendove i pronalazak partnera za predstojeće EU takmičenje.

Vizija Evropske komisije za budućnost medija biće uvodna tema otvaranja New European Media Summita 2019 u Zagrebu. Tu važnu temu predstaviće Paolo Cesarini, vođa jedinice Konvergencija medija i društveni mediji u Evropskoj komisiji.

Plenarno zasedanje o zahtevnim aplikacijama i budućim medijskim mrežama, predstaviće Stephen Shaw, direktor za razvoj poslovanja iz Iconic Enginea. Druge važne tematske blokove, među ostalim, čine celine: Veštačka inteligencija za medije i kreativne industrije, Dizajn po meri čoveka za odgovorne medijske tehnologije, Poverenje u medije, Novi medijski formati, Interaktivne tehnologije – trenutno stanje i izazovi za budućnost i Pristupačnost i inkluzija.

Više informacija možete pronaći na www.nem-initiative.org


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari