test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Neizvesna sudbina TV Avale

Zaposleni na TV Avali, koji su već 29 dana u štrajku, odlučili su da radikalizuju protest, jer do danas nisu dobili ni dinar od pet i po plata, odnosno šest honorara, koliko im se duguje.
Zaposleni su juče „vratili impresum sa informacijom o štrajku u levi gornji ugao ekrana, koji su pre nedelju dana sami skinuli, kao znak dobre volje prema novom direktoru i glavnom i odgovornom uredniku, Dušanu Pančiću“, navodi se u saopštenju.
Međutim, od tada se ništa nije promenilo, napominju zaposleni, ukazujući da ni jedna od nadležnih institucija nije reagovala na „grubo kršenje Zakona o radu (Član 16.) od strane menadžmenta i vlasnika TV Avale“.
Impresum sa informacijom o štrajku, prema mišljenju članova Saveta RRA, advokata i strukovnih udruženja, zakonski je opravdano sredstvo borbe zaposlenih za svoja ugrožena prava.
Vraćanje impresuma sa informacijom o štrajku samo je prvi korak, napominju zaposleni i najavljuju da će za sedam dana dodatno radikalizovati štrajk, ukoliko i dalje ne bude odgovora nadležnih institucija.
Vlasnici TV Avale obećali su pre nedelju dana članovima Saveta RRA da će u roku od 60 dana konsolidovati televiziju, dok je na poslednjem sastanku Štrajkačkog odbora sa jednim od vlasnika televizije – Željkom Mitrovićem, zaključeno da novca nema i da je neizvesno kada će ga biti.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!