today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Neću spanać!

Kreativni tim agencije SVA i organizacija CESID osmislili su i realizovali projekat „Neću spanać“, dok je farmaceutska kuća „MSD“ donirala sredstva za izvođenje pomenutog projekta. Projekat je predstavljen javnosti krajem prošle godine, a sa aktivnostima će se nastaviti i u 2012, najavili su u agenciji SVA.
Interaktivni veb sajt za decu i roditelje www.necuspanac.rs kreiran je s idejom da zainteresuje decu za zdrave životne stilove i to na njima novi način – virtuelnom igricom. Usmeren na edukaciju dece i roditelja, ovaj tehnički inovativan veb sajt promoviše zdrave životne navike, fizičku aktivnost i sport i predstavlja deo šire društvene kampanje za borbu protiv gojaznosti kod dece u Srbiji.
Ovaj društveno-odgovorni projekat ukazuje na neophodnost menjanja loših životnih navika još u najranijem uzrastu. Istraživanja CESID-a, prema rečima, direktora Marka Blagojevića, pokazuju da zdravstvena kultura u Srbiji nije na visokom nivou. Posebno zabrinjava podatak da deca u Srbiji između sedam i jedanaest godina imaju problem s telesnom težinom.
O značaju projekta „Neću spanać“ dovoljno govori podatak da svakoga dana sve više dece, ali i njihovih roditelja, posredstvom ovog veb sajta nauči nešto novo o zdravom životu. Da je projekat prepoznat kao kvalitetan i od strane struke, pokazuje i priznanje Udruženja za tržišne komunikacije Srbije (UEPS) koje je agencija SVA dobila za ovaj projekat.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!