Naučite sami da kreirate sadržaj na društvenim mrežama

Represent Communication Beograd u oktobru organizuje Content Akademiju. Reč je o međunarodno sertifikovanoj školi od strane Londonske škole za odnose sa javnošću u Velikoj Britaniji. Program sadrži ključne module za edukaciju o kreiranju efektnog web i digitalnog sadržaja.

Tokom predavanja koja se odražavaju svake subote, u periodu od 5. oktobra do 2. novembra u Beogradu, polaznici će u potpunosti ovladati profesionalnim znanjem o tome kako da plasiraju svoje proizvode i usluge u savremenom poslovnom okruženju na digitalnim kanalima.

Najreprezentativniji predavači iz regiona preneće svoje dragoceno znanje i iskustvo, a tokom trajanja Akademije, Nikola Guberinić, Digital Commerce Manager iz kompanije Coca Cola govoriće o inbound marketingu, Saša Stanković, digitalni menadžer iz zagrebačke agencije MMB Media Agentur o SEO optimizaciji i analitici. Damir Šagolj, višestruki dobitnik Pulicera govoriće o (r)evoluciji video sadržaja i storytellinga kao srži svake video strategije. Minja Cvetković a.k.a. @misspsychocat govoriće o influens marketingu, a Bora Miljanović, osnivač i CEO Represent Systema će sa direktorkom The Content Studija u okviru agencije Represent Communications, Anom Branković, razotkriti sve strategije komuniciranja i globalne trendove u vezi sa njima.

Takođe, naučićete važna pravila fotografisanja, ali i kako da napravite fotografije profesionalnog kvaliteta za društvene mreže, sa posebnim osvrtom na to šta je najbolja kompozicija za Facebook i Instagram, kako podesiti najbolje svetlo i koji su besplatni internet alati za montažu.

Važno je da znate da do 20. septembra imamo specijalne pogodnosti – za sve prijave popust 20%, a sve informacije, kao i kontakt formu za prijavu, možete naći OVDE.

Za čitaoce Marketing mreže obezbeđen je popust 10% na cenu kotizacije (promo kod: MMREZA).

Content Akademija u Sarajevu počinje 28. septembra, a u Beogradu 5. oktobra.


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari