Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Naučite sami da kreirate sadržaj na društvenim mrežama

Represent Communication Beograd u oktobru organizuje Content Akademiju. Reč je o međunarodno sertifikovanoj školi od strane Londonske škole za odnose sa javnošću u Velikoj Britaniji. Program sadrži ključne module za edukaciju o kreiranju efektnog web i digitalnog sadržaja.

Tokom predavanja koja se odražavaju svake subote, u periodu od 5. oktobra do 2. novembra u Beogradu, polaznici će u potpunosti ovladati profesionalnim znanjem o tome kako da plasiraju svoje proizvode i usluge u savremenom poslovnom okruženju na digitalnim kanalima.

Najreprezentativniji predavači iz regiona preneće svoje dragoceno znanje i iskustvo, a tokom trajanja Akademije, Nikola Guberinić, Digital Commerce Manager iz kompanije Coca Cola govoriće o inbound marketingu, Saša Stanković, digitalni menadžer iz zagrebačke agencije MMB Media Agentur o SEO optimizaciji i analitici. Damir Šagolj, višestruki dobitnik Pulicera govoriće o (r)evoluciji video sadržaja i storytellinga kao srži svake video strategije. Minja Cvetković a.k.a. @misspsychocat govoriće o influens marketingu, a Bora Miljanović, osnivač i CEO Represent Systema će sa direktorkom The Content Studija u okviru agencije Represent Communications, Anom Branković, razotkriti sve strategije komuniciranja i globalne trendove u vezi sa njima.

Takođe, naučićete važna pravila fotografisanja, ali i kako da napravite fotografije profesionalnog kvaliteta za društvene mreže, sa posebnim osvrtom na to šta je najbolja kompozicija za Facebook i Instagram, kako podesiti najbolje svetlo i koji su besplatni internet alati za montažu.

Važno je da znate da do 20. septembra imamo specijalne pogodnosti – za sve prijave popust 20%, a sve informacije, kao i kontakt formu za prijavu, možete naći OVDE.

Za čitaoce Marketing mreže obezbeđen je popust 10% na cenu kotizacije (promo kod: MMREZA).

Content Akademija u Sarajevu počinje 28. septembra, a u Beogradu 5. oktobra.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!