Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Native Network – nova usluga na tržištu oglašavanja u Srbiji!

Represent System uveo je uslugu NATIVE NETWORK koja će klijentima obezbediti novi kvalitet native oglašavanja, odnosno kreiranje tekstova, video ili vizuelnih sadržaja i njihovu distribuciju na vodeće informativne portale, uz osiguran broj pregleda.

Na ovaj način omogućeni su najbojli rezultati komunikacije za klijente, kako sa stanovišta PR-a, tako i na polju oglašavanja, jer usluga podrazumeva pažljvo planiranje kampanje, pripremu sadržaja koji je rezultat usaglašavanja potreba klijenta i karakteristika portala i precizno merenje rezultata koje je moguće pratiti u realnom vremenu.

U isto vreme, sadržaj može biti plasiran na više portala i to tako da je potpuno usklađen sa ostalim sadržajima datog medija, pri čemu se ne prati samo broj potencijalnih pregleda, već konkratan broj klikova na dati sadržaj.

– Imajući u vidu naše dugogodišnje iskustvo u radu sa klijentima u oblasti PR-a, kao i iskustvo u kreiranju i distribuciji sadržaja kroz digitalne medije, prepoznali smo da možemo ponuditi uslugu više i klijentima obezbediti još bolje rezultate komunikacije. U okviru Native Network usluge ćemo pripremati sadržaj koji je potpuno u skladu sa medijima na koje ga dalje plasiramo kroz veoma sofisticiran softver – objasnio je Borislav Miljanović, CEO Represent Systema i najavio da će usluga za sada biti namenjena tržištu Srbije, ali da je plan da bude primenjena i u zemljama regiona u kojima Represent System već uspešno posluje.

Velika prednost koju donosi Native Network biće plasiranje poruke direktno do ciljne publike i to na način i kroz medije kojima ta publika veruje i redovno ih prati. Zato je Native Network adekvatna usluga, kako za preduzetnike i mala preduzeća, tako da za velike multinacionalne kompanije koje posluju u Srbiji i regionu.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

1,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!