Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Najtraženiji pojmovi na Internetu u 2012.

„Krstarica“ (www.krstarica.com), jedini srpski Internet pretraživač objavila je već tradicionalno istraživanje na uzorku od svojih 2,2 miliona posetilaca, koje predstavlja pregled najtraženijih pojmova na Internetu, koji može da ukaže na neke promene u našim svakodnevnim interesovanjima i životu.
Kako je navedeno u saopštenju „Krstarice“, godinama je na prvom mestu „Facebook“, što jasno ukazuje da se sve više udaljavamo jedni od drugih i da lakše komuniciramo posredstvom poruka i slika na ovoj društvenoj mreži.
Sva čula su nam, kako je navedeno, okrenuta vestima i takvi sajtovi se mnogo više posećuju nego prošle godine. Posetioci češće čitaju „Kurir“, jer je to najtraženiji pojam od dnevnih listova. Pored Kurira, tu su „Večernje novosti“, „Politika“i „Blic“, a od ostalih medija „Svet“ i RTS. Posetioci „Krstarice“ redovno prate kurs dinara, jer se u listi pojavljuju i pojmovi „kurs“ i „nbs“ (Narodna banka Srbije).
Mnogo je manje interesovanje za kredit, jer je ovaj pojam pao sa 3. na 16. mesto liste najtraženijih pojmova
„Đoković“ se prvi put pojavljuje na listi, a seks je kao i uvek pri vrhu interesovanja. Sve više je interesovanja za horoskopom i sanovnikom, dok inostranih servisa posetioci dosta traže „Google“, „Gmail“ i „YouTube“, dodaje se u saopštenju.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!