Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Najnovije istraživanje o upotrebi Facebooka i Instagrama

Facebook, kako bi pomogao marketing stručnjacima, sproveo je istraživanje među više od 7.800 korisnika starosti između 18 i 64 godine iz Australije, Brazila, Francuske, Japana, Velike Britanije i SAD koji koriste Facebook i/ili Instagram najmanje jednom nedeljno, želeći da dobije perspektivu o tome zašto i kako se koriste ove mreže.

Iako je glavna karakteristika Facebooka i Instagrama da se korisnici povežu sa porodicom, prijateljima i svetom, sve ovo i varira u zavisnosti od starosti, pola i geografije.

Glavni zaključak izveštaja je da Facebook bolje zadovoljava korisnika u potrazi za osnaživanjem, priznavanjem i povezivanjem, dok Instagram više ispunjava želju za zabavom, opuštanjem i otkrićima.

Facebook interakcija je više usmerena ka porodici, prijateljima, poznaninicima, dok je na Instagramu više usmerena ka poznatim ličnostima. Prema podacima, Instagram je za gledanje iz insajderske perspektive u neki drugi svet, dok je Facebook stvaran svet.

fb-3-1

Istraživanje je pokazalo i na koje, različite načine, muškarci i žene koriste svaku platformu. Na primer, muškarci su učenje o događajima i spajanje u grupe naveli kao najvažnije razloge upotrebe ovih platformi, dok žene navode povezivanje sa prijateljima i porodicom.

Više informacija pronađite OVDE.

Izvor: Nova energija

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!