Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Najmađi znaju šta je dobro za njih

U nameri da pomogne roditeljima, koji se trude da mališani jedu samo najkvalitetnije i najsvežije namirnice, Maxi je pokrenuo kampanju kojom na zabavan način privlači pažnju mališana i podstiče ih u odabiru zdravog voća i povrća svakog dana. U okviru kampanje, koju je realizovao tim agencije McCann Beograd, Maxi pijaca se ističe kao idealno mesto na kome i roditelje i decu očekuje samo najbolje domaće voće i povrće.

„Deca imaju mnogo osetljivije čulo ukusa od odraslih, što mi odrasli ponekad zaboravimo. Na neke ukuse i namirnice, posebno ukoliko ih je potrebno pripremati duže ili na poseban način, deca reaguju odbijanjem, bez obzira na to koliko mi insistiramo da je nešto zdravo i dobro za njih”, istakao je Miloš Lazarervić, marketing ekspert za Maxi brend, i dodao: “Idealno je da deca zato učestvuju u kupovini zdravih namirnica, da biraju šargarepe, jabuke i salate koje žele da jedu, ali i da učestvuju u njihovoj pripremi.”

“Kako bismo se što više približili mališanima odlučili smo da heroji naše kampanje budu deca, jedan zabavan dečak i jedna šarmantna devojčica. Pored njih, važnu ulogu u spotu dobilo je voće i povrće. Jabuke, šargarepe, kupus i salata su dobili aktivnu ulogu! O njima smo pevali pesme, pravili lepe rime i stavili ga u zabavnu i zanimljivu interakciju sa decom. I to se baš svima jako dopalo,” dodao je Miloš Paunović, Senior Copywritter agencije McCann Beograd.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!