Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Najbolji podcasti o digitalnom marketingu

Svakom ko se bavi digitalnim marketingom jasno je da mora konstantno biti u toku sa zbivanjima i novostima jer je reč je o industriji koja se stalno menja i razvija. Srećom, blogova i newslettera o digitalnom marketingu ima i više nego dovoljno za praćenje svih informacija i noviteta, no ponekad je teško biti ažuran pa završimo s inboxom punim nepročitanih newslettera i nizom označenih članaka “za posle”.

I podcasta o digitalnom marketingu takođe je mnogo, no podcasti imaju jednu prednost pred pisanim materijalima – možemo ih slušati uz jutarnju kafu, na putu do posla i sa posla ili dok vežbamo. Pružiće vam sve relevantne informacije, doneti zanimljive intervjue s ključnim ljudima digitalnog marketinga i podučiti vas – ako znate šta treba slušati.

This Old Marketing Podcast
Kako pisati o digitalnom marketingu i ne spomenuti Joea Pulizzija? Jednostavno ne ide. Ovaj se podcast naravno bavi content marketingom, nove epizode stižu svake nedelje i traju oko sat vremena, a voditelji će povremeno odgovarati i na pitanja postavljena putem Twittera uz hashtag #ThisOldMarketing.

Marketing over Coffee
Podcast stvoren da ga slušate upravo uz jutarnju kafu jer se snima u lokalnom kafiću. Namenjen je svim marketingašima – bilo “tradicionalnim” bilo digitalnim – a nove epizode, koje traju 20-ak minuta, mogu se slušati jednom nedeljno. Ovaj podcast donosi i intervjue s veličinama poput Setha Godina, stoga ga nikako ne smete propustiti.

Jay Today TV
Podcast za one koji zaista nemaju mnogo vremena: epizode traju 3 do 5 minuta, ali u tih nekoliko minuta donose važne informacije o društvenim mrežama i digitalnom marketingu, a možete ih slušati gotovo svakoga dana.

The Duct Tape Marketing
Ovaj je podcast usmeren na preduzetništvo i njemu primerene marketinške ideje i strategije, a donosi mnogo korisnih saveta i taktika koje će pomoći u poslovanju.

The Content Warfare Podcast
Sam naziv kaže da je reč o podcastu koji se bavi content marketingom, a bazira se na intervjuima sa značajnim predstavnicima i liderima u ovoj oblasti. Želite li učiti od najboljih, ovo je mesto gde možete početi. Nove epizode stižu svake nedelje i traju oko sat vremena.

Digital Marketing Podcast
Jedan od poznatijih podcasta na temu digitalnog marketinga dolazi iz Velike Britanije i možete ga slušati svake dve nedelje. Uz najnovije vesti i savete, donosi i intervjue sa stručnjacima iz digitalnog marketinga, a upoznaće vas i s pojedinim strategijama i tehnikama za koje pre niste znali.

The Mainframe i Hit Publish
Ova dva podcasta deo su mreže Rainmaker.FM koja objedinjuje razne podcaste na temu digitalnog marketinga. Prvi će vam pomoći u vođenju online poslovanja, dok drugi nudi savete u vezi digitalnog marketinga kako početnicima tako i onima koji u ovim vodama plivaju već neko vreme.

Confessions of a Pink-Haired Marketer
Podcast takođe u mreži Rainmaker.FM, no izdvojili smo ga jer ga vodi Sonia Simone, stručnjak u oblasti digitalnog i posebno content marketinga koja je učestvovala u osnivanju cenjenoga Copybloggera. Ništa nećete izgubiti slušate li samo Soniu.

SEO Podcast – Unknown Secrets of Internet Marketing
Jedan od najpopularnijih podcasta o SEO-u i dobro mesto odakle početi ako tek počinjete učiti ili ako treba da naučite nešto novo.

Izvor: Jasno&Glasno
Autor: Irena Rešeta

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!