today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Najavljena četvrta sezona HOWtoWOW akademije

REGION – Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje – HURA najavilo je četvrtu sezonu popularne marketinške HOWtoWOW akademije. Motivisani uspehom prve tri sezone, koje su proteklih godina privukle preko 1.500 polaznika i bile izvrsno ocenjene, HURA i u četvrtoj sezoni najavljuje novi niz sa sedam interaktivnih i visoko stručnih radionica.
U novoj sezoni koja počinje 10. septembra i nastavlja se radionicama svakog 10. u mesecu, HOWtoWOW akademija ugostiće međunarodne stručnjake kao što su Dave Birss, Cristina de Balanzó, Slavimir Stojanović, Adam Miecznikowski, James Cherkoff, Anthony Mathé i Steve Henry koji će održati predavanja o temama integracije medija, neuro nauci potrošača, vizualnim komunikacijama i dizajnu, strateškom planiranju, digitalnim strategijama, semiološkom brand auditu i generiranju i selekciji kreativnih ideja.
„Jako smo ponosni na činjenicu da smo već u četvrtoj sezoni i da se interes za HOWtoWOW akademijom iz godine u godinu povećava. U novoj sezoni i dalje pružamo uvid u najnovije trendove marketinške industrije, ali i u trendove vezane uz razvoj tehnologije, neuro nauke, semiologije i drugih grana koje nude širu perspektivu i nove mogućnosti za komunikaciju, a sve to na poseban i drugačiji HOWtoWOW način. Konkurentna znanja, mnogo praktičnih saveta i primera te dobru i opuštenu atmosferu i ove godine možemo obećati učesnicima, pa očekujemo još jednu uspešnu HOWtoWOW školsku godinu“, izjavila je Dunja Ivana Ballon, izvršna direktorica HURA-e.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!