test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Nagrada za New Moment na Lisabon Advertising Festival

Agencija New Moment New Ideas Company osvojila je bronzanu nagradu u kategoriji PRINT na Internacionalnom festivalu kreativnosti Lisabon Advertising Festival za rad Kraj škole. To je ujedno i jedini nagrađeni rad u kategoriji Print na ovogodišnjem festivalu.

Lisabonski međunarodni festival dodeljuje globalne nagrade za kreativnost u advertajzingu, sa misijom da nagradi najbolje na svetu, ali i one najkreativnije radove u svakom regionu. Festival koji se ove godine održao po osmi put prepoznat je po prestižnim članovima žirija, kao i po tome što je okupio neka od najvećih svetskih imena iz domena marketinga i kreativnosti.

Na čelu kreativnog tima nagrađenog rada su Veljko Golubović, izvršni kreativni direktor i Igor Milovanović, Head of Art.

„Zahvalan sam i počastvovan priznanjem, ali i prilikom da skenemo pažnju na teror koji se ne sme ponoviti i posle kojeg dugo i duboko gledamo u prazno“, rekao je Milovanović, dok je Golubović dodao da je zadatak kreativnosti je da bude relevantna, pravovremena, da izazove emotivnu reakciju i podstakne sve nas da svet činimo boljim.

„U tom smislu, nagrade nisu same sebi cilj, ali internacionalna priznanja potvrđuju da dobru ideju, važnu temu i emociju prepoznaju ljudi iz celog sveta“, zaključio je Golubović.

Rad Kraj škole, kreiran uz pomoć veštačke inteligencije sa nepostojećim likovima, predstavljao je reakciju na tragični događaj u beogradskoj osnovnoj školi maja ove godine i objavljen je na naslovnoj strani magazina Nedeljnik.

„Globalni festivali su najznačajnija platforma za prepoznavanje kreativnosti sa naših prostora. Lisabonski festival obiluje brojnim radovima iz celog sveta i velika je čast biti jedna od retkih, ako ne i jedina agencija iz našeg regiona koja je osvojila nagradu na ovom festivalu svetskog ranga. Nadamo se da će ovo priznanje podstaći veće prisustvo i značaj srpske i balkanske kreativnosti u svetu“, izjavili su Žarko i Lazar Sakan u ime New Momenta.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!