Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

„Nađi me lako“ uz domen i Google

Početkom oktobra Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) pokreće marketing kampanju „Nađi me lako“ za promociju nacionalnih internet domena .RS i .СРБ. Korisnicima Interneta u Srbiji RNIDS želi da predstavi prednosti posedovanja sopstvenog internet domena, kako za firme, tako i za pojedince. To je prvi korak u stvaranju identiteta i razvoju poslovanja putem Interneta, ali i preduslov da ih, putem internet pretraživača, uvek i svako lako pronađe.
Google na svom sajtu tvrdi da je 97% svih pretraga lokalnog karaktera, a da upravo nacionalne domene koriste za određivanje kom tržištu je koji sajt namenjen. Prema izjavama zvaničnika ovog pretraživača, Google u pretrazi daje prednost sajtovima koji su na lokalnim, nacionalnim internet domenima, kakvi su i naši .RS i .СРБ.
Kampanja pod sloganom „Nađi me lako“ namenjena je pojedincima i preduzetnicima koji svoj lični rad ili mali biznis žele da predstave i na Internetu. Na internet sajtu www.nadjimelako.rs (dostpunom i na ćiriličkoj adresi нађимелако.срб), objašnjeno je zašto je dobro da imate svoj .RS i .СРБ domen, kako da ih pravilno odaberete i gde i kako da ih registrujete. Takođe, data su i opšta uputstva o izradi internet sajtova i načinima dobre promocije na Internetu.
Internet domen je deo koji određuje web i e-mail adrese – vaše trajne, lično odabrane adrese, koje uvek, svi, lako mogu da nađu na Internetu. Registrovanjem svih potrebnih naziva .RS i .СРБ domena potpuno se štiti lični identitet, naziv firme, kao i nazivi brendova, proizvoda i usluga na srpskom internet prostoru. Posebna prednost .СРБ domena je to što je jedini internet domen na svetu koji omogućava da se adrese sajtova pišu onako kako se i izgovaraju, čime se otklanjaju nedoumice koje postoje kod latiničkih adresa.
Najjeftiniji domeni, .IN.RS i ОД.СРБ, namenjeni su za ličnu upotrebu pojedinaca, i mogu da se registruju već po ceni od 250 din (plus PDV) za godinu dana, što je cena po kojoj ne mogu da se kupe tzv. međunarodni domeni.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!