Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

„Nađi me lako“ uz domen i Google

Početkom oktobra Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) pokreće marketing kampanju „Nađi me lako“ za promociju nacionalnih internet domena .RS i .СРБ. Korisnicima Interneta u Srbiji RNIDS želi da predstavi prednosti posedovanja sopstvenog internet domena, kako za firme, tako i za pojedince. To je prvi korak u stvaranju identiteta i razvoju poslovanja putem Interneta, ali i preduslov da ih, putem internet pretraživača, uvek i svako lako pronađe.
Google na svom sajtu tvrdi da je 97% svih pretraga lokalnog karaktera, a da upravo nacionalne domene koriste za određivanje kom tržištu je koji sajt namenjen. Prema izjavama zvaničnika ovog pretraživača, Google u pretrazi daje prednost sajtovima koji su na lokalnim, nacionalnim internet domenima, kakvi su i naši .RS i .СРБ.
Kampanja pod sloganom „Nađi me lako“ namenjena je pojedincima i preduzetnicima koji svoj lični rad ili mali biznis žele da predstave i na Internetu. Na internet sajtu www.nadjimelako.rs (dostpunom i na ćiriličkoj adresi нађимелако.срб), objašnjeno je zašto je dobro da imate svoj .RS i .СРБ domen, kako da ih pravilno odaberete i gde i kako da ih registrujete. Takođe, data su i opšta uputstva o izradi internet sajtova i načinima dobre promocije na Internetu.
Internet domen je deo koji određuje web i e-mail adrese – vaše trajne, lično odabrane adrese, koje uvek, svi, lako mogu da nađu na Internetu. Registrovanjem svih potrebnih naziva .RS i .СРБ domena potpuno se štiti lični identitet, naziv firme, kao i nazivi brendova, proizvoda i usluga na srpskom internet prostoru. Posebna prednost .СРБ domena je to što je jedini internet domen na svetu koji omogućava da se adrese sajtova pišu onako kako se i izgovaraju, čime se otklanjaju nedoumice koje postoje kod latiničkih adresa.
Najjeftiniji domeni, .IN.RS i ОД.СРБ, namenjeni su za ličnu upotrebu pojedinaca, i mogu da se registruju već po ceni od 250 din (plus PDV) za godinu dana, što je cena po kojoj ne mogu da se kupe tzv. međunarodni domeni.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!