Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Za ovogodišnji Croatia Effie prijavljeno 40 radova!

REGION – Zatvorene su prijave radova za 5. hrvatsko izdanje prestižnog marketinškog takmičenja Effie, koje nagrađuje najznačajnija postignuća u tržišnim komunikacijama u segmentima učinkovitosti i strateškog promišljanja marketinških kampanja.
U devet kategorija prijavljeno je 40 radova koji su rezultat zajedničke saradnje 28 oglašivača i 40 marketinških agencija. Najviše radova prijavljeno je u kategoriji ‘Telekomunikacione usluge’, a slede kategorije Pića, Finansija i Hrane. Najviše prijava od strane agencija podneli su Grey Worldwide Zagreb, McCann Erickson i Bruketa&Žinić OM, a od oglašivača Vipnet, Tele2 i Zagrebačka pivovara.
Kako bi se osigurao kvalitetan izbor pobednika u skladu sa svetskim normama, žiri Effiea koji čine najiskusniji marketinški stručnjaci u Hrvatskoj, tokom prijavnog perioda prošao je i posebnu edukaciju koja uključuje stručnu podršku svetskog konsultanta za Effie Adama Miecznikowskog i pregled stanja tržišnih kategorija od strane agencije za istraživanje tržišta Nielsen. Ovogodišnje izdanje takmičenja nosi i promene u sistemz žiriranja pa će se stoga Effie ocenjivanje sprovesti u dva kruga s dva različita sastava žirija za svaki krug kako bi se osigurali što objektivniji rezultati.
Dobitnici Effie nagrada biće proglašeni na svečanoj dodeli koja će se održati u sklopu Dana komunikacija, najvažnije strukovne marketinške manifestacije u Hrvatskoj, koja se održava od 15. do 18. maja u hotelu Lone u Rovinju.

Sve informacije o Danima komunikacija, cenama kotizacija i prijavama mogu se pronaći na web stranici festivala: www.danikomunikacija.com.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!