Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Za ovogodišnji Croatia Effie prijavljeno 40 radova!

REGION – Zatvorene su prijave radova za 5. hrvatsko izdanje prestižnog marketinškog takmičenja Effie, koje nagrađuje najznačajnija postignuća u tržišnim komunikacijama u segmentima učinkovitosti i strateškog promišljanja marketinških kampanja.
U devet kategorija prijavljeno je 40 radova koji su rezultat zajedničke saradnje 28 oglašivača i 40 marketinških agencija. Najviše radova prijavljeno je u kategoriji ‘Telekomunikacione usluge’, a slede kategorije Pića, Finansija i Hrane. Najviše prijava od strane agencija podneli su Grey Worldwide Zagreb, McCann Erickson i Bruketa&Žinić OM, a od oglašivača Vipnet, Tele2 i Zagrebačka pivovara.
Kako bi se osigurao kvalitetan izbor pobednika u skladu sa svetskim normama, žiri Effiea koji čine najiskusniji marketinški stručnjaci u Hrvatskoj, tokom prijavnog perioda prošao je i posebnu edukaciju koja uključuje stručnu podršku svetskog konsultanta za Effie Adama Miecznikowskog i pregled stanja tržišnih kategorija od strane agencije za istraživanje tržišta Nielsen. Ovogodišnje izdanje takmičenja nosi i promene u sistemz žiriranja pa će se stoga Effie ocenjivanje sprovesti u dva kruga s dva različita sastava žirija za svaki krug kako bi se osigurali što objektivniji rezultati.
Dobitnici Effie nagrada biće proglašeni na svečanoj dodeli koja će se održati u sklopu Dana komunikacija, najvažnije strukovne marketinške manifestacije u Hrvatskoj, koja se održava od 15. do 18. maja u hotelu Lone u Rovinju.

Sve informacije o Danima komunikacija, cenama kotizacija i prijavama mogu se pronaći na web stranici festivala: www.danikomunikacija.com.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!