Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

„Musolinijev mikrofon” dostupna i na engleskom jeziku

„Vesti su oružje rata čija je namena da dobiju rat, a ne da prenesu informacije“, govorio je nacistički ministar za propagandu Jozef Gebels. Ništa manju veru u manipulisanje masama nisu imali ni fašisti Benita Musolinija, a njihovom upotrebom radija u propagandne svrhe bavi se Tanja Tatomirović, komunikolog, u knjizi „Musolinijev mikrofon”, čiji je izdavač Društvo Srbije za odnose s javnošću.
Knjiga je, nakon izdanja na srpskom jeziku 2011. godine, doživela svetski debi na Kindle platformi, na Amazonu, gde je dostupna na engleskom jeziku. U međuvremenu, uvrštena je na spisak dodatne literature na Filozofskom fakultetu u Beogradu.
Od 15. januara, sve o radio propagandi u II svetskom ratu i kako je vešto korišćena da zavede mase, osim na srpskom, možete saznati i na engleskom jeziku ako svratite do knjižara Delfi.

Više o knjizi i autorki možete pročitati na www.pr.in.rs.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!