Mr. Bingo na Danima komunikacija!

REGION – Na Dane komunikacija, iz Londona u Rovinj, dolazi Mr. Bingo, još jedan zanimljiv govornik koji svojim nastupom i delovanjem iskače iz mase. Mr. Bingo vrhunski je ilustrator, arhitekta uspešnih, kontroverznih projekata poput projekta Hate Mail u kojem su ga nepoznati ljudi plaćali da im šalje uvredljive, unikatno ilustrovane razglednice.

Nakon uspeha ovog i par sličnih, moglo bi se reći suludih projekata, Mr. Bingo je odlučio oprostiti se s radom isključivo za klijenta i kompaniju i zarađivati za život kao slobodni umetnik.

„O intrigantnom karakteru Mr. Binga govori i činjenica da ga je upravo prestižni The Guardian prozvao – troll for hire. On oživljava ideje koje bi se mnogi posramili reći na glas, a Mr. Bingo upravo provokativne i naizgled apsurdne ideje vrlo uspešno monetizuje i na njima gradi karijeru“, izjavila je direktorka Dana komunikacija i direktorka programa festivala, Dunja Ivana Ballon.

Na predavanju u Rovinju pod nazivom Alternativni način kako zaraditi za život na svoj duhovit i dinamičan način sprovešće nas kroz poslednjih 20 godina života koje je obeležio nizom uspešnih projekata i po kojim neuspešnim, poput onoga da pokuša prodati godinu dana svog prijateljstva.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari