today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Moje vreme je sada – nova kampanja kompanije Nike

Kompanija Nike pokrenula je nedavno novu marketinšku kampanju koja poručuje „Moje vreme je sada“ (My Time is now), a posvećena je predstojećem Evropskom prvenstvu u fudbalu. U TV spotu pojavljuje se većina vrhunskih igrača koji će se boriti na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, uključujući i Kristijana Ronalda, Nejmara, Andresa Iniestu, Vesli Šnajdera, Frenka Riberia, Marija Gece-a, Mesusa Ozila, Jana M’Vilu, Havijera Hernandeza i Denija Velbeka. U spotu se takođe pojavljuju i gosti – Pep Gvardiola, Loren Blank i košarkaška zvezda Lebron Džejms.
„Mlade igrače je nemoguće zaustaviti u želji da dokažu da su dovoljno dobri da igraju sa najboljima na svetu“ rekao je Karlos Homedez, direktor marketinga Global Nike Football. „Njihova glad i nestrpljenje za rizikom je očigledna u Moje vreme je sada kampanji. Nove generacije igrača će ovog leta imati priliku da se dokažu na fudbalskoj sceni u Poljskoj i Ukrajini“, kaže Homedez.

Izvor: Domino

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!